Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

BIRAJTE NAJBOLJU AUTOŠKOLU U ZENICI – BIRAJTE PROFESIONALNOST, ISKUSTVO I KVALITETNU OBUKU – BIRAJTE AUTOŠKOLU AJAN

Nemate položen vozački ispit, a potrebna Vam je vozačka dozvola? Ne znate koju autoškolu da odaberete? Autoškola „Ajan“ je pravi izbor za Vas.

Mi nastojimo održati najviše standarde u odabiru instruktora teoretske i praktične obuke, te smo Vam omogučili obuku uz obrazovane, iskusne, profesionalne i ljubazne instruktore i instruktorice koji će dati sve od sebe da Vam pomognu da postanete dobar i siguran vozač. Tim autoškole Ajan čine 4 instruktora i 2 instruktorice.

Obuku kandidata za B kategoriju vršimo na 4 vozila VW GOLF 7 i 2 vozila VW POLO. U svakom segmentu se prilagođavamo našim kandidatima kako po pitanju termina teoretske nastave, tako i po pitanju termina praktične obuke. Kandidata temeljito pripremamo kako za teoretski, tako i za praktični dio ispita, jer je dobro obučen i zadovoljan kandidat naša najbolja reklama. Za svoje kandidate obezbijedili smo i poligon ispred autoškole za početne časove vožnje tako da, bez smetnje, nakon položenih testova i prve pomoći odmah počnemo sa praktičnom obukom.

Teoretsku obuku kandidata vršimo svaki radni dan u dva termina (jutarnji termin od 9 do 11 sati i poslijepodnevni termin od 17 do 18 sati) u ugodnom ambijentu naše učionice, s tim da je naša kancelarija otvorena od 9 do 18 sati svaki radni dan i svojim kandidatima stojimo na raspolaganju cijeli dan za konsultacije i probne testove.

Kandidati autoškole Ajan na ispitima se prepoznaju kao najbolje obučeni kandidati.

Kandidatima koji nisu u mogućnosti platiti obuku odjednom nudimo mogućnost plaćanja na više rata bez kamata.

Za ljubitelje vozila na dva točka nudimo obuku za moped i polaganje vozačkog ispita za A kategoriju.

Za one koji žele postati profesionalni vozači kamiona i autobusa nudimo obuku za kategorije C1, C, CE, D, DE, zatim uslugu polaganja za COD 95 ukoliko želite raditi kao vozač kamiona ili autobusa u nekoj zemlji Europske unije, te izdavanje tahograf kartice.

Nakon položenog vozačkog ispita i kupljenog vozila trebat će Vam registracija vozila, a mi Vam tu uslugu nudimo uz posebne pogodnosti i mogućnost plaćanja na rate bez kamata.

Share this Post!