Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

DO VOZAČKE DOZVOLE U 5 KORAKA SA AUTOŠKOLOM “AJAN” ZENICA

Budi i ti dio najbolje ekipe u Zenici-obezbijedi sebi polaganje vozačkog ispita u provjereno najboljoj autoškoli u Zenici, omogući sebi obuku uz vrhunske instruktore i instruktorice koji će se prema tebi ophoditi profesionalno-položi vozački ispit sa Autoškolom “Ajan” Zenica u 5 jednostavnih koraka

1 LJEKARSKO UVJERENJE

Da biste se upisali u autoškolu potrebno je da izvadite ljekarsko uvjerenje. Ljekarsko uvjerenje možete izvaditi u Stacionaru ili Poliklinici svaki radni dan rano ujutro, gdje ljekarsko uvjerenje košta 35 KM ili u Medikomu ponedjeljkom, utorkom, srijedom ili četvrtkom tačno u 13 sati gdje ljekarsko uvjerenje košta 40 KM. Kada izvadite ljekarsko uvjerenje dođite u Autoškolu AJAN (Bulevar kralja Tvrtka I 11, zgrada Industrijske škole-preko puta Stacionara) gdje će Vas dočekati ljubazno osoblje autoškole i gdje ćete dobiti literaturu, raspored predavanja i sve ostale potrebne informacije vezano za obuku i polaganje vozačkog ispita.

2 TEORETSKA NASTAVA I POLAGANJE TESTOVA

Nakon upisa u autoškolu dolazite na predavanja gdje će Vam naši predavači pomoći da se spremite za polaganje testova i da testove položite na najlakši mogući način iz prvog pokušaja, tako da se ne izlažete dodatnim troškovima ponovnog polaganja testova. Predavanja u Autoškoli održavaju se svaki radni dan u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu. Predavači teoretske nastave su diplomirani inžinjeri saobraćaja Emir Ajanović i Amel Krivdić, a učionica autoškole stoji vam na raspolaganju cjelodnevno za vježbanje probnih testova. Testovi se polažu subotom u Ugostiteljskoj školi.

3 PREDAVANJA IZ PRVE POMOĆI I POLAGANJE PRVE POMOĆI

Kada položite testove, ili u međuvremenu dok učite testove, poslat ćemo Vas na predavanja iz prve pomoći. Predavanja se održavaju u Crvenom krstu grada Zenica koji se nalazi u Lameli. Predavanja obično traju dva dana i nakon završenih predavanja možete polagati ispit iz prve pomoći. Ispit se polaže subotom u Ugostiteljskoj školi.

4 PRAKTIČNA OBUKA

Nakon položenih testova i prve pomoći možete pristupiti praktičnoj obuci. Trajanje praktične obuke zavisi od kategorije vozila za koju polažete vozački ispit. Praktična obuka za B kategoriju traje 35 časova. Praktična obuka B kategorije vrši se na 4 vozila VW Golf 7 i tri vozila VW Polo. Praktičnu obuku obavljaju dvije instruktorice Nermana Čamdžić i Erma Heco i pet instruktora Emir Ajanović, Amel Krivdić, Elvelin Kubat, Mirnes Imamović i Hadžo Osmanović.

5 POLAGANJE VOŽNJE

Nakon završene praktične obuke slijedi glavni ispit iz vožnje. Ispit se polaže na javnom putu u gradu. Nakon položenog vozačkog ispita dobit ćete uvjerenje o položenom vozačkom ispitu koje ćete predati u MUP kako biste dobili vozačku dozvolu.

Vozačka dozvola već odavno nije više luksuz, nego potreba. Stoga ukoliko imate 18 godina, a nemate položen vozački ispit, javite nam se na broj telefona 062/083-009, ili nas posjetite lično na adresi Bulevar kralja Tvrtka I 11, zgrada Industrijske škole, preko puta Stacionara (radimo od ponedjeljka do petka, od 09 do 18 sati), i već danas dogovorite sa nama polaganje vozačkog ispita. Cijena polaganja vozačkog ispita zavisi od kategorije za koju polažete, a ako nemate cjelokupan iznos novca potreban za polaganje odjednom dogovorit ćemo plaćanje na više mjesečnih rata.

Share this Post!