Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

NOVOGODIŠNJI POPUST NA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA SVIH KATEGORIJA VOZILA (A, B, C1, C, CE, D, DE)

Planirate polagati vozački ispit? Mjesec decembar je pravo vrijeme da se upišete u Autoškolu Ajan i obezbijedite sebi polaganje vozačkog ispita u najboljoj autoškoli u Zenici uz poseban, novogodišnji popust

2020-ta godina bliži se kraju, a mi smo odlučili još jednu godinu uspješnog poslovanja Autoškole Ajan završiti posebnim novogodišnjim popustom na polaganje vozačkog ispita svih kategorija vozila (A, BE, C1, C, CE, D, DE). Ponuda se odnosi na sve kandidate koji se u autoškolu upišu tokom mjeseca decembra, a popust ostvarujete bez obzira da li plaćanje vršite odjednom ili na rate.

Već je poznato, a pregledom naše facebook i web stranice možete i sami vidjeti, da kroz Autoškolu Ajan godišnje prođe veliki broj kandidata koji iz ove autoškole izlaze zadovoljni obukom koju su sa nama imali i koji nas i nakon završene obuke rado posjećuju, na ulicama pozdravljaju ili nastavljaju saradnju sa nama kroz registraciju svojih vozila, često traže naše savjete, te šalju svoju rodbinu i prijatelje da kod nas polažu vozački ispit.

Mi smo autoškola koja svojim kandidatima pruža sve na jednom mjestu, od teoretske nastave, na kojoj se trudimo na polaganje testova poslati spremne kandidate, a prolaznost naših kandidata na testovima je na najvišem nivou i većina naših kandidata testove položi bez ijedne napravljene greške, do praktične obuke koju vršimo na vozilima najnovije generacije, a obuku rade visokoprofesionalni, iskusni i stručni instruktori i instruktorice.

Nemojte čekati, iskoristite ovu posebnu novogodišnju ponudu, upišite se u autoškolu Ajan u mjesecu decembru i ostvarite poseban popust.

Za sve informacije o popustu na pojedinačne kategorije vozila koje trebate polagati nazovite nas na 062/083-009 ili nas posjetite u kancelariji, na adresi Bulevar kralja Tvrtka I 11 (zgrada Industrijske škole-preko puta Stacionara), od ponedjeljka do petka, u periodu od 09:00 do 17:00 sati, a mi ćemo Vam dati detaljne informacije, upute i savjete.

Share this Post!