Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

POLOŽI VOZAČKI ISPIT SA AUTOŠKOLOM „AJAN“ ZENICA-JER MI SMO VIŠE OD AUTOŠKOLE

SVE KATEGORIJE VOZILA, TEORETSKA NASTAVA, TAHOGRAF, COD 95, REGISTRACIJA VOZILA

Autoškola „Ajan“ je autoškola sa dugogodišnjim iskustvom. Tokom svog poslovanja obučili smo veliki broj kandidata, danas već iskusnih vozača, svih kategorija vozila (A, B, C1, C, CE, D, DE, moped), koji nam i danas šalju članove svoje porodice, rodbine i svoje prijatelje na obuku jer su i sami bili zadovoljni obukom koju su imali u  Autoškoli „Ajan“.

Obuku obavlja tim od 5 instruktora: Emir Ajanović-Ajan, Amel Krivdić, Elvelin Kubat-Enko, Mirnes Imamović-Tores, Hadžo Osmanović i 2 instruktorice: Erma Heco i Nermana Čamdžić-Nerma.

Obuku obavljamo na najmodernijim vozilima: 4 vozila VW golf 7 i 3 vozila VW Polo.

Naša kancelarija otvorena je od ponedjeljka do petka, od 9 sati do 18 sati i na raspolaganju je našim kandidatima za vježbanje probnih testova i pripreme za polaganje testova.

Predavanja vršimo od ponedjeljka do petka u periodu od 16 sati do 18 sati.

Kvalitet obuke kandidata autoškole „Ajan“ potvrđuje i prolaznost naših kandidata na ispitima koja je uvijek na zavidnom visokom nivou.

Kandidatima koji nisu u mogućnosti platiti obuku odjednom nudimo mogućnost plaćanja na rate, a iznos rata dogovaramo sa svakim kandidatom posebno u zavisnosti od njegovih mogućnosti da mjesečno izdvoji u svrhu polaganja vozačkog ispita.

Share this Post!