Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

POPUST NA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA REZERVISAN ZA MATURANTE

Autoškola „Ajan“ tradicionalno i ove godine organizuje jednomjesečni popust na polaganje vozačkog ispita za maturante. Ako završavate srednju školu, a nemate položen vozački ispit upišite se u Autoškolu “Ajan” jer Vam nudimo NAJPOVOLJNIJU obuku u gradu za sve maturante upisane u Autoškolu “Ajan” u toku mjeseca maja. Kvalitetna, a ujedno i povoljna usluga je nešto što se teško može pronaći. Autoškola “Ajan” poznata je po kvalitetu obuke, a sada Vam, pored kvaliteta, nudimo i najpovoljniju cijenu polaganja vozačkog ispita u gradu, koja se ne propušta.

Ako niste u mogućnosti izdvojiti cjelokupan iznos potreban za polaganje vozačkog ispita odjednom ni to nije problem, jer Vam nudimo mogućnost plaćanja na rate.

Teoretska nastava održava se u učionici Autoškole svaki radni dan u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu, a naši predavači pomoći će Vam da se pripremite za polaganje testova i položite ih bez problema.

Teoretska nastava
Kandidatkinja Autoškole “Ajan” nakon završene obuke i preuzetog uvjerenja o položenom vozačkom ispitu
Kandidati Autoškole “Ajan” nakon uspješno završene teoretske nastave i položenih testova

Praktičnu obuku vršimo na 4 vozila Golf 7 i 3 vozila VW Polo, a obuku vrše 5 instruktora i 2 instruktorice.

Vozila Autoškole “Ajan” za praktičnu obuku B kategorije
Kandidat Autoškole “Ajan” nakon uspješno završene praktične obuke i položenog vozačkog ispita

Iskoristite ovu ponudu koja se ne propušta, pozovite nas na brojeve telefona 061/453-397, 062/083-009 ili nas posjetite na adresi Bulevar kralja Tvrtka I 11 (Industrijska škola-preko puta Stacionara), od ponedjeljka do petka, od 9 do 17 sati i već danas dogovorite polaganje vozačkog ispita po najpovoljnijoj cijeni u gradu.

Share this Post!