fbpx

Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

POSEBNA PONUDA ZA POSEBNE DAME KOJE ZNAJU ŠTA ŽELE I BIRAJU NAJBOLJE, A SADA I NAJPOVOLJNIJE

Drage naše dame, vi zaslužujete mnogo više od jednog dana u godini. Zato vam autoškola „Ajan“, povodom dana žena, nudi NAJPOVOLJNIJU obuku u gradu tokom cijelog mjeseca marta. Kvalitetna, a ujedno i jeftina usluga je nešto što se teško može pronaći. Autoškola Ajan poznata je po kvalitetu obuke, a sada vam, pored kvaliteta, nudimo i najpovoljniju cijenu polaganja vozačkog ispita u gradu, koja se ne propušta. Stoga ukoliko želite polagati vozački ispit mjesec mart je pravo vrijeme da to uradite.

Draga gospodo, vaše majke, supruge, djevojke, sestre zaslužuju najbolje. Iskoristite mjesec mart i poklonite im vozački ispit u autoškoli koja vam sada, pored dobro poznatog kvaliteta obuke, nudi i najpovoljniju cijenu polaganja vozačkog ispita ikada.

Ako niste u mogućnosti izdvojiti cjelokupan iznos potreban za polaganje vozačkog ispita odjednom ni to nije problem, jer vam nudimo mogućnost plaćanja na rate čiji ćete iznos vi odrediti zavisno od vaših mogućnosti da mjesečno izdvajate u svrhu polaganja vozačkog ispita.

Iskoristite ovu ponudu koja se ne propušta, pozovite nas na brojeve telefona 061/453-397, 062/083-009 ili nas posjetite na adresi Bulevar kralja Tvrtka I 11 (Industrijska škola-preko puta Stacionara) svaki radni dan u periodu od 9 do 17 sati i već danas dogovorite polaganje vozačkog ispita po najpovoljnijoj cijeni.

Ovim putem zahvaljujemo se modelu Ajli Agičić, našoj kandidatkinji, na izdvojenom vremenu i obezbijeđenim slikama za ovu reklamu.

Ajla se već uvjerila u kvalitet našeg rada-uvjerite se i vi.

Share this Post!