Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

AUTOŠKOLA AJAN I RESTORAN LOVAC-ISTI VLASNIK-PROVJEREN KVALITET U RADU

Autoškola Ajan je autoškola sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem kandidata koji su obuku uspješno završili i položili vozački ispit sa autoškolom Ajan. Ideja vodilja, od osnivanja, pa do današnjeg dana bila je unapređenje kvaliteta obuke i edukacija budućih vozača s ciljem povećanja bezbjednosti u saobraćaju. Vlasnik autoškole je Emir Ajanović-Ajan, predavač teoretske nastave i instruktor svih kategorija vozila-osoba koja je svojim trudom i ulaganjem, kako u svoju tako i u edukaciju svojih zaposlenika, dovela Autoškolu Ajan na jedan izuzetno visok nivo. Od početka poslovanja do danas Autoškola se razvijala i trenutno nudi teoretsku i praktičnu obuku za sve kategorije vozila, posjeduje vlastiti poligon za početnu obuku kandidata, posjeduje kancelariju koja stoji na raspolaganju kandidatima za konsultacije i teoretsku nastavu svaki radni dan od 08:30 do 17:30 sati, broji ukupno 7 vozila B kategorije najnovije generacije (4 vozila VW Golf 7 i 3 vozila VW Polo), kao i vozila za obuku ostalih kategorija: A, C1, C, CE, D i DE, te ono što je najvažnije i po čemu smo prepoznatljivi, stručne i ljubazne uposlenike koji rado prenose znanje svojim kandidatima.

Pored svoje osnovne djelatnosti obuke kandidata za vozače svih kategorija vozila Autoškola Ajan vrši obuku u Zenici i organizuje polaganje za COD 95 u Sloveniji za profesionalne vozače koji svoju karijeru vozača žele graditi u nekoj od zemalja EU, bavi se registracijom vozila uz posebne pogodnosti pri registraciji vozila kandidata koji su obuku završili u Autoškoli Ajan.

S početkom 2021  godine vlasnik Autoškole “Ajan”, Emir Ajanović, postaje i vlasnik jednog uglednog restorana koji posjeduje dugu tradiciju pripremanja i usluživanja hrane i pića. U pitanju je Restoran Lovac koji se nalazi u Topčić Polju. Hrana u Restoranu Lovac priprema se u skladu sa najvišim standardima i uvijek od svježih i domaćih namirnica, jer smo svjesni da se dugoročan uspjeh može postići jedino kvalitetom i profesionalnom uslugom. U Restoranu se služi svaki dan svježe janjeće pečenje, što je svakako novost u ovom regionu, piletina sa ražnja, svježe teleće pečenje, jela sa roštilja, kuhana jela, riba i ostala jela po narudžbi, a u ponudu smo uključili i veliki izbor kolača i pića.

Za sve one koji planiraju vjenčanje nudimo organizaciju svadbenog ručka ili večere, gdje ćemo se pobrinuti za svaki detalj i učiniti vam jedan od najvažnijih dana u životu još ljepšim.

Za one koji dočekuju goste u udobnosti svog doma nudimo pripremu obroka i garantujemo da će vam gosti otići zadovoljni i siti.

Svi oni koji su do sada imali priliku sarađivati sa nama kao kandidati Autoškole Ajan provjereno znaju da stojimo iza onoga što govorimo, tako da sve naše bivše i sadašnje kandidate očekujemo i kao naše goste u Restoranu Lovac.

Kandidat u Autoškoli Ajan je uvijek bio i ostat će na prvom mjestu, a garantujemo da je ista situacija i sa gostom u Restoranu Lovac.

Posjetite nas na adresi Topčić Polje 132, Zenica u Restoranu Lovac i uživajte u ugodnom ambijentu i bogatoj ponudi ukusnih i svježih jela pripremljenih od svježih i domaćih namirnica, te bogatoj ponudi kolača i pića.

Share this Post!