Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

DRAGI MATURANTI-POLOŽITE VOZAČKI ISPIT UZ POSEBAN POPUST

Autoškola „Ajan“ svoj rad, nakon privremene obustave izazvane korona virusom, nastavlja posebnim popustom za maturante. Ako završavate srednju školu, a nemate položen vozački ispit upišite se već danas jer vam nudimo NAJPOVOLJNIJU obuku u gradu tokom cijelog mjeseca maja. Kvalitetna, a ujedno i povoljna usluga je nešto što se teško može pronaći. Autoškola Ajan poznata je po kvalitetu obuke, a sada vam, pored kvaliteta, nudimo i najpovoljniju cijenu polaganja vozačkog ispita u gradu, koja se ne propušta. Stoga ukoliko želite polagati vozački ispit mjesec maj je pravo vrijeme da to uradite.

Ako niste u mogućnosti izdvojiti cjelokupan iznos potreban za polaganje vozačkog ispita odjednom ni to nije problem, jer vam nudimo mogućnost plaćanja na rate čiji ćete iznos vi odrediti zavisno od vaših mogućnosti da mjesečno izdvajate u svrhu polaganja vozačkog ispita.

Obuku smo prilagodili trenutnoj situaciji, predavanja radimo u više manjih grupa kandidata uz obavezno korištenje maske i rukavica, a naša učionica se nakon svake grupe kandidata dezinficira. Praktičnu obuku, također, radimo uz obavezno nošenje maske i rukavica, kako od strane instruktora, tako i kandidata, uz obaveznu dezinfekciju vozila nakon svakog kandidata.

Iskoristite ovu ponudu koja se ne propušta, pozovite nas na brojeve telefona 061/453-397, 062/083-009 ili nas posjetite na adresi Bulevar kralja Tvrtka I 11 (Industrijska škola-preko puta Stacionara) i već danas dogovorite polaganje vozačkog ispita po najpovoljnijoj cijeni.

Share this Post!