Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

POLOŽITE VOZAČKI ISPIT NA RATE – ZA SAMO 100 KM MJESEČNO

Treba Vam vozačka dozvola, a niste u mogućnosti izdvojiti cjelokupan iznos novca potreban za polaganje vozačkog ispita odjednom?

Obratite se nama i dogovorite polaganje vozačkog ispita na rate

Vozačka dozvola već odavno nije luksuz nego potreba i gotovo da ne postoji posao na koji možete konkurisati ukoliko nemate vozačku dozvolu. Zato investirajte u svoju budućnost i položite vozački ispit na vrijeme.

Ukoliko niste u mogućnosti izdvojiti cjelokupan iznos potreban za polaganje vozačkog ispita odjednom, obratite se nama jer Vam nudimo polaganje vozačkog ispita, za bilo koju kategoriju vozila, na rate, a broj i iznos rata dogovorit ćemo zajedno zavisno od Vaših mogućnosti da mjesečno izdvojite u svrhu polaganja vozačkog ispita.

Pored toga što nudimo mogućnost plaćanja na rate koje Vama odgovaraju obezbijedili smo Vam teoretsku i praktičnu obuku uz obrazovane, profesionalne, strpljive i ljubazne instruktore / instruktoricu koji će se maksimalno potruditi da Vam obezbijede kvalitetnu obuku kakvu i zaslužujete.

Nudimo Vam obuku za sve kategorije vozila;

Teoretsku obuku vršimo uz savremenu opremu, vrhunske predavače i u ugodnom ambijentu;

Praktičnu obuku vršimo na savremenim i novim vozilima Golf 7 i 4 vozila VW Polo, a svoje znanje i iskustvo prenose Vam obrazovani, iskusni, profesionalni, strpljivi i ljubazni instruktori/instruktorice;

Na raspolaganju imate 4 instruktora i instruktoricu koji Vas mogu obučavati;

U svakom segmentu se prilagođavamo Vama, kako po pitanju termina teoretske nastave, tako i po pitanju termina praktične obuke;

Mi se držimo dogovora i ono što sa nama dogovorite na samom početku važi do kraja;

Kvalitet naše obuke potvrđuje i veliki broj kandidata koje smo obučili i koji nas, zadovoljni obukom koju su imali kod nas, preporučuju svojim članovima porodice i prijateljima;

Nama je kandidat na prvom mjestu i ne dozvoljavamo da kandidat izađe na ispit, kako iz teoretskog, tako i iz praktičnog dijela, nespreman, odnosno ispite treba prvo položiti kod nas, pa tek onda pred komisijom.

Share this Post!