Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

POPUST NA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA REZERVISAN SAMO ZA DAME

Autoškola “Ajan” tradicionalno mjesec mart, povodom Dana žena, posvećuje damama zato drage dame obezbijedite sebi polaganje vozačkog ispita po najnižoj cijeni do sada i to tokom cijelog mjeseca marta.

Dragi džentlmeni poklonite svojim damama-majkama, suprugama, djevojkama, sestrama konkretan poklon povodom 8. marta-poklonite im polaganje vozačkog ispita.

Kvalitetna, a ujedno i povoljna obuka je nešto što se teško može pronaći. Autoškola Ajan poznata je po kvalitetu obuke, a sada vam, pored kvaliteta, nudimo i najpovoljniju cijenu polaganja vozačkog ispita u gradu, koja se ne propušta. Stoga ukoliko želite polagati vozački ispit mjesec mart je pravo vrijeme da to uradite.

Samu obuku započet ćemo teoretskom nastavom tokom koje ćemo vas pripremiti za polaganje testova. Naša učionica i naše osoblje stoje vam na raspolaganju svaki radni dan od 9 do 18 sati da vam pomognu da uspješno savladate testove i da ih bez problema položite. U međuvremenu završit ćemo obuku iz poznavanja pružanja prve pomoći, a nakon što položite testove i prvu pomoć prelazimo na praktičnu obuku.

Obuku kandidata za B kategoriju vršimo na 4 vozila VW GOLF 7 i 3 vozila VW POLO, a obuku vrše 2 instruktorice i 5 instruktora, tako da možete birati instruktoricu ili instruktora koji će vas obučavati. Praktičnu obuku započet ćemo na poligonu koji se nalazi ispred autoškole, a nakon toga prelazimo na obuku u ulicama sa slabijim intenzitetom saobraćaja, da bismo se pripremili za vožnju na javnom putu u gradu.

Ako niste u mogućnosti izdvojiti cjelokupan iznos potreban za polaganje vozačkog ispita odjednom ni to nije problem, jer vam nudimo mogućnost plaćanja na rate.

Iskoristite ovu ponudu koja se ne propušta, pozovite nas na brojeve telefona 061/453-397-Emir ili 062/083-009-Erma ili nas posjetite na adresi Bulevar kralja Tvrtka I 11 (Industrijska škola-preko puta Stacionara) svaki radni dan u periodu od 9 do 18 sati i već danas dogovorite polaganje vozačkog ispita po najpovoljnijoj cijeni.

Share this Post!