Sve na jednom mjestu....

Zenica
  • +387 61 453 397

  • info@ajan.ba

  • Zenica

  • Bulevar kralja Tvrtka I, br. 11

  • 9:00-18:00

  • Ponedjeljak-Petak

POPUST NA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA-SAMO ZA DAME

Kao i svake prethodne godine i ove godine je mjesec mart u Autoškoli Ajan rezervisan za pripadnice ljepšeg spola.

S tim u vezi i ove godine smo pripremili poseban popust na polaganje vozačkog ispita za dame, stoga ne čekajte i ako planirate polagati vozački ispit mjesec mart je pravo vrijeme da to uradite.

Autoškola Ajan je prepoznatljiva po kvalitetu obuke koju pruža svojim kandidatima, a tokom mjeseca marta za dame ćemo biti i najpovoljnija autoškola u gradu.

Samu obuku započet ćemo teoretskom nastavom tokom koje ćemo vas pripremiti za polaganje testova. Naša učionica i naše osoblje stoje vam na raspolaganju svaki radni dan od 9 do 17:30 sati da vam pomognu da uspješno savladate testove i da ih bez problema položite. U međuvremenu završit ćemo obuku iz poznavanja pružanja prve pomoći, a nakon što položite testove i prvu pomoć prelazimo na praktičnu obuku.

Obuku kandidata za B kategoriju vršimo na 4 vozila VW GOLF 7 i 3 vozila VW POLO, a obuku vrše 2 instruktorice i 5 instruktora, tako da možete birati instruktoricu ili instruktora koji će vas obučavati. Praktičnu obuku započet ćemo na poligonu koji se nalazi ispred autoškole, a nakon toga prelazimo na obuku u ulicama sa slabijim intenzitetom saobraćaja, da bismo se pripremili za vožnju na javnom putu u gradu.

Ako niste u mogućnosti izdvojiti cjelokupan iznos potreban za polaganje vozačkog ispita odjednom ni to nije problem, jer vam nudimo mogućnost plaćanja na rate.

Iskoristite ovu ponudu koja se ne propušta, pozovite nas na brojeve telefona 061/453-397-Emir ili 062/083-009-Erma ili nas posjetite na adresi Bulevar kralja Tvrtka I 11 (Industrijska škola-preko puta Stacionara) svaki radni dan u periodu od 9 do 17:30 sati i već danas dogovorite polaganje vozačkog ispita po najpovoljnijoj cijeni.

Share this Post!